Wednesday, February 23, 2011

order dari laut china selatan..




kali ni saya dapat order dari negeri dibawah bayu,negeri yg satu ketika dulu pernah saya diami..rindu nyer dgn suasana k.k ,bilalah dapat dtg lagi..huhuhuhu

ok order ni dari fui fui,yg best nyer order ni tuk kwn2 dia dijepun ,dia ni study di jepun wah teruja btul saya takut pun ada yelah biasanyer org2 jepun lagi terror dlm craft ni..fui fui order 12 keychain yg ada design comei2..

dah pun selamat di pos pada hari selasa semoga sempat dapat hari jumaat ni..

tq tu fui fui...free gift saya tuk fui fui bookmark reben kete oren..harap2 fui fui suka..

sebenarnya fui fui ada email saya smlm tuk buat lagi 6pcs tapi saya tak dapat nak buat ,tak sempat lagipun dia nak sebelum jumaat ..
sorry fui fui ..kalau lainkali nak order boleh jer email saya tau..:)

Sunday, February 6, 2011

40pcs paper clips - order Sha Riniey

hai seperti yg dijanjikan saya update order 40pcs paperclips dari sha riniey...
terima kasih sha sudi order dgn kita ni...
paperclips ni dah lama pun sampai kat tuannya..sungguh puas hati bila sha kata dia sgt sukakan dgn murah hati dia war2 kan pada kawan-kawan sha..

href="http://4.bp.blogspot.com/_9kJVhBSg1UY/TU-RhUi1NMI/AAAAAAAAAU0/Iac2AVUB5ms/s1600/DSCF9465.JPG">

untuk pertanyaan / order

untuk pertanyaan atau order sila email ke azarinaabdullah@gmail.com.

sms ke 016-2052254

free gift akan diberi bagi pembelian terbanyak ..