CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

untuk pertanyaan / order

untuk pertanyaan atau order sila email ke azarinaabdullah@gmail.com.

sms ke 016-2052254

free gift akan diberi bagi pembelian terbanyak ..

Tuesday, December 4, 2012

big size DADU

Kita tgk sapa yg kena.....inilah dadu yg sapa bgtau dlm post yg terdahulu Ermmmm...besar jugak ntah apalah kakak ni nakbuat dgn dadu size besar ni... Kak Amy order setelah dia tgk dadu yg saya buat untuk family day pergerakan pu3 umno ...cuma size nyer kecil berbanding yg diminta... Hope kak AMy suka :-)

Sunday, November 25, 2012

baru update

Salam 1 malysia... Lama giler x update dah penuh sawang ntahler mcm baru terjaga dr mimpi pulak maaf ler ,masa saya dihabiskn utk kerja,anak... Craft pun dah lama x pengang kadang2 bila dapat curi masa dpt lah sentuh sikit rindu rasanyer nak bercraft... Skrg dlm proses siapkan bantal dadu besar request by my klik...nantikn pic baru siap 1 dah sip dua2 baru saya upload...nantikan kebangkitan saya hohohooohoo...( bunyi camjahat jer)

Wednesday, May 18, 2011

order dari rakan fb

slm 1 malaysia ..
dah lama btul tak update ,mesti org boring tgk blog saya yg tak gerak2...sebenarnyer byk benda yg nak di update cuma masa saya yg terhad utk mengupdate..

oklah kali saya update order dari rakan fb ain ..nak kan keychain nama + design & 1 hp case semuanya tuk rakan2 di opis nyer..ain ni tgh praktikal ,maknanyer keychain tu utk diberi kat kengkawang bila abis praktikal gitulah yg diberitahu kat saya..

banyak sgt rintangan bila nak siapkan order ni... masalah dgn anak yg kecik masuk hospital akibat asma ,mak pulak disahkan menghidap breast cancer...aduhai perit rasanyer..tapi saya gagahkan jugak demi nak siapkan order ni,kesian pulak kat ain sampai dah nak abis praktikal baru dapat...maaf yer ain..ada free gift tuk ain hehehh :)

layan pic tu dulu yerk...sorry gambar blur..



* c3 hp case *


* keychain nama*

* free gift tu ain * ribbon bookmark

Wednesday, February 23, 2011

order dari laut china selatan..




kali ni saya dapat order dari negeri dibawah bayu,negeri yg satu ketika dulu pernah saya diami..rindu nyer dgn suasana k.k ,bilalah dapat dtg lagi..huhuhuhu

ok order ni dari fui fui,yg best nyer order ni tuk kwn2 dia dijepun ,dia ni study di jepun wah teruja btul saya takut pun ada yelah biasanyer org2 jepun lagi terror dlm craft ni..fui fui order 12 keychain yg ada design comei2..

dah pun selamat di pos pada hari selasa semoga sempat dapat hari jumaat ni..

tq tu fui fui...free gift saya tuk fui fui bookmark reben kete oren..harap2 fui fui suka..

sebenarnya fui fui ada email saya smlm tuk buat lagi 6pcs tapi saya tak dapat nak buat ,tak sempat lagipun dia nak sebelum jumaat ..
sorry fui fui ..kalau lainkali nak order boleh jer email saya tau..:)

Sunday, February 6, 2011

40pcs paper clips - order Sha Riniey

hai seperti yg dijanjikan saya update order 40pcs paperclips dari sha riniey...
terima kasih sha sudi order dgn kita ni...
paperclips ni dah lama pun sampai kat tuannya..sungguh puas hati bila sha kata dia sgt sukakan dgn murah hati dia war2 kan pada kawan-kawan sha..

href="http://4.bp.blogspot.com/_9kJVhBSg1UY/TU-RhUi1NMI/AAAAAAAAAU0/Iac2AVUB5ms/s1600/DSCF9465.JPG">

Tuesday, January 25, 2011

baruuu nak update

hai setelah sekian lama menyepi barulah harini bercita2 nak update...kat luar opis hujan renyai2 nak buat keje mcm malas,terfikir dah lama tak update order yg sudah2..

ok kali ni order dari mieza, 5 keychian nama..keychain ni untuk kawan2 dia agak2 dah bg pun kat kawan2 dia, saya jer yg lambat sgt nak update..terima kasih daun keladi ,kalau sudi orderlah lagi...
cewahhh pantun pulak ..

nanti saya akan updatekan order paperclips pulak...tungguuuu

Thursday, December 2, 2010

order budak sekolah



slm...
bookmark ni order dari kawan2 sekolah anak buah saya...pandai jugak anak buah ni mengambil order kat sekolah...hiihihi nanti mak ngah belanja erk..
dah lama pun order ni baru berkesempatan nak update..