Monday, October 13, 2014

lavender aromatheraphy handmade soap

hello ... arini kurang bz dan terlebih rajin... saje nak update lavender soap
,dah lama buat tapi baru jer amik pic heheheh.. lavender soap ni ramuan nyer berasaskan bahan2 natural, palm oil,coconut oil, 100% olive oil ,castor oil pastu bunga lavender dan pewangi lavender wangi bau sabun ni...suka buat sabun sendiri macam main masak2 hehehe.. saya suka natural soap sebab tangan memang ada arlegic so, tu yg belajar buat sabun kalau kawan 2 nak cuba boleh order dgn saya ... mcm2 sabun ada ..yg paling best sabun collagen ..nanti saya upload lg pic soap yg lain2.. k..babai enjoy!!!

Wednesday, October 8, 2014

yuhuuuuuu....

salam... lama giler sungguh menyepi bayangkan last update 2012 ,ushhhhh apesal ler malas bebenor tetiba arini rasa nak update blog ni... sorry kengkwn ,lama sgt menyepi sekarang ni bz sgt dgn kerja x berkesempatan nak bercraft.. Last week kalau x silap ada dpt tempahan 2 biji dadu besar dari adik asyraf putrajaya nak guna untuk kursus katanya.. heheh pic dadu tu dlm phone hubby x sempat nak bluetooth so x dptlah nak dipamerkan disini.. hopefully asyraf ok ngan bantal tu ,sanggup dtg dr putrajaya utk amik bantal tu sendiri.. akak x pernah lagi post bantal besar tu dik ..sorry lah haa..sebelum terlupa nak citer skrg tgh buat benda baru...natural handmade soap kalau ada yg nak order untuk besday gift, doorgift utk weeding,tunang,cukur jambul ker.manalah tau nak try idea baru asyik bg benda yg sama jer kan boleh pm/sms saya.. kuang..kuang :)

Tuesday, December 4, 2012

big size DADU

Kita tgk sapa yg kena.....inilah dadu yg sapa bgtau dlm post yg terdahulu Ermmmm...besar jugak ntah apalah kakak ni nakbuat dgn dadu size besar ni... Kak Amy order setelah dia tgk dadu yg saya buat untuk family day pergerakan pu3 umno ...cuma size nyer kecil berbanding yg diminta... Hope kak AMy suka :-)

Sunday, November 25, 2012

baru update

Salam 1 malysia... Lama giler x update dah penuh sawang ntahler mcm baru terjaga dr mimpi pulak maaf ler ,masa saya dihabiskn utk kerja,anak... Craft pun dah lama x pengang kadang2 bila dapat curi masa dpt lah sentuh sikit rindu rasanyer nak bercraft... Skrg dlm proses siapkan bantal dadu besar request by my klik...nantikn pic baru siap 1 dah sip dua2 baru saya upload...nantikan kebangkitan saya hohohooohoo...( bunyi camjahat jer)

Wednesday, May 18, 2011

order dari rakan fb

slm 1 malaysia ..
dah lama btul tak update ,mesti org boring tgk blog saya yg tak gerak2...sebenarnyer byk benda yg nak di update cuma masa saya yg terhad utk mengupdate..

oklah kali saya update order dari rakan fb ain ..nak kan keychain nama + design & 1 hp case semuanya tuk rakan2 di opis nyer..ain ni tgh praktikal ,maknanyer keychain tu utk diberi kat kengkawang bila abis praktikal gitulah yg diberitahu kat saya..

banyak sgt rintangan bila nak siapkan order ni... masalah dgn anak yg kecik masuk hospital akibat asma ,mak pulak disahkan menghidap breast cancer...aduhai perit rasanyer..tapi saya gagahkan jugak demi nak siapkan order ni,kesian pulak kat ain sampai dah nak abis praktikal baru dapat...maaf yer ain..ada free gift tuk ain hehehh :)

layan pic tu dulu yerk...sorry gambar blur..



* c3 hp case *


* keychain nama*

* free gift tu ain * ribbon bookmark

Wednesday, February 23, 2011

order dari laut china selatan..




kali ni saya dapat order dari negeri dibawah bayu,negeri yg satu ketika dulu pernah saya diami..rindu nyer dgn suasana k.k ,bilalah dapat dtg lagi..huhuhuhu

ok order ni dari fui fui,yg best nyer order ni tuk kwn2 dia dijepun ,dia ni study di jepun wah teruja btul saya takut pun ada yelah biasanyer org2 jepun lagi terror dlm craft ni..fui fui order 12 keychain yg ada design comei2..

dah pun selamat di pos pada hari selasa semoga sempat dapat hari jumaat ni..

tq tu fui fui...free gift saya tuk fui fui bookmark reben kete oren..harap2 fui fui suka..

sebenarnya fui fui ada email saya smlm tuk buat lagi 6pcs tapi saya tak dapat nak buat ,tak sempat lagipun dia nak sebelum jumaat ..
sorry fui fui ..kalau lainkali nak order boleh jer email saya tau..:)

Sunday, February 6, 2011

40pcs paper clips - order Sha Riniey

hai seperti yg dijanjikan saya update order 40pcs paperclips dari sha riniey...
terima kasih sha sudi order dgn kita ni...
paperclips ni dah lama pun sampai kat tuannya..sungguh puas hati bila sha kata dia sgt sukakan dgn murah hati dia war2 kan pada kawan-kawan sha..

href="http://4.bp.blogspot.com/_9kJVhBSg1UY/TU-RhUi1NMI/AAAAAAAAAU0/Iac2AVUB5ms/s1600/DSCF9465.JPG">

untuk pertanyaan / order

untuk pertanyaan atau order sila email ke azarinaabdullah@gmail.com.

sms ke 016-2052254

free gift akan diberi bagi pembelian terbanyak ..