Monday, November 17, 2014

sabun...sabun....ohhh sabun..

assalam.... saya rasa dah jatuh cinta dgn sabun kiut miut buatan tangan ni ...hahhahahh bila masa terluang saya akan dok kat meja peralatan sabun ni..skrg microvave tu bukan saya guna untuk panas lauk tapi untuk cairkan sabun heheheh adoiiai nasiblah en hubby ,isteri kamu ni dah ada hobby & perniagaan baru ..felt saya tinggalkan seketika tapi kalau ada yg nak tempah masih boleh jer... yg ni order dari Homestay Ayer Limau untuk pelancong Korea yang berkunjung ke Homestay Ayer Limau 2 minggu lepas..apa2 pun program dah abis pic baru nak upload uuhuuhuu .tq juga untuk En Norashikin Ali,nama cam pompuan tapi sebenornye perkasa hehhe sebab beliau selaku penyelaras homestay mempromotekan sabun2 saya..
berminat boleh email saya atau wassup/sms ker 0162052254

2 comments:

  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete

untuk pertanyaan / order

untuk pertanyaan atau order sila email ke azarinaabdullah@gmail.com.

sms ke 016-2052254

free gift akan diberi bagi pembelian terbanyak ..