Friday, June 4, 2010

Beli Kain Pasang ONLINE!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Moga anda semua berada dalam keadaan yang sihat. Kali ini saya ingin bawakan kain-kain pasang untuk anda semua. Pembelian secara online sangat sesuai untuk mereka yang sibuk, mereka yang sukakan kemudahan, mereka yang tidak suka bersesak-sesak untuk membeli kain dan sesiapa saja la yang suka shopping secara online. Shopping online ni kan memudahkan.
Kain-kain yang akan saya jual ialah kain crepe dan kain cotton. Kain crepe sangat lembut, sejuk dan sangat cantik apabila dibuat baju. Corak-corak kain crepe nampak exclusive gitu.
Kain cotton pula ada banyak jenis. Kalau pegi kedai, macam-macam nama orang kedai bagi.
Di antara jenis cotton, 1.cotton jalur emas - ada jalur-jalur warna emas pada permukaan kain.
2. cotton swiss - ada sulam benang putih pada kain 3. cotton jepun - cotton biasa 4. Viscose cotton - jenis ni lembut sket kain dia. Ada la seperti morroco cotton, greece cotton tapi yang saya perhatikan, nama2 berbeza ni bergantung pada 'aksesori ' pada kain tersebut.

Sebagai permulaan dan juga untuk PROMOSI, 10 pelanggan pertama akan menerima penghantaran PERCUMA!! Sesiapa sahaja boleh membeli di sini. Tak ada diskriminasi ye.


Kalau berminat, boleh tinggalkan komen pada entri berkaitan.


CREPE HIJAU - BUNGA TULIP
HARGA - RM68.00 sahaja!!
~~ sold ~~


CREPE PINK - BUNGA BIRU


HARGA - RM68.00 sahaja!!
In the next entry, Insya-Allah I will put up more pictures of kain pasang for sale. Sesiapa tak beli baju raya dan berminat dengan kain di atas boleh la beli. Hehe.Greatest care! Salam.

update 16.06.2010

cotton jalur emas bunga purpleRM 50.00

COTTON JALUR EMAS ROSE OREN

RM 50.00

COTTON JALUR EMAS BUNGA BIRU
RM 50.00No comments:

Post a Comment

untuk pertanyaan / order

untuk pertanyaan atau order sila email ke azarinaabdullah@gmail.com.

sms ke 016-2052254

free gift akan diberi bagi pembelian terbanyak ..